Lang kontrakt på nytt sykehus

Sørvest Betongsaging vant anbudet fra Helse Vest om kjerneboring og betongsaging på det nye universitetssykehuset på Ullandhaug i Stavanger. Det nye sykehuset er et storslått prosjekt med en total kostnadsramme på ca. 11,3 milliarder kroner og er nå landets største byggeplass.

Viktig for regionen

Dag Inge Slettebø, daglig leder i Sørvest Betongsaging, forteller at dette er en god kontrakt å ha i bunn for bedriften, da de mest sannsynlig vil ha arbeid her fram til 2026. Kontrakten som er inngått er på to år, med opsjon på ytterlige to år. Toårskontrakten har en verdi på 5,5 millioner kroner.

– Det nye universitetssykehuset skal sikre framtidens spesialisthelsetjenestetilbud til befolkningen i Sør-Rogaland. Det er et bygg som hele befolkningen vil ha glede av i ettertid, og vi synes det er skikkelig stas å bidra her, forteller en fornøyd Slettebø.

Godt i gang med jobben

Arbeidet er allerede i gang, og 2-5 medarbeidere fra Sørvest Betongsaging jobber nå hver dag med kjerneboring og betongsaging på Ullandhaug.

– Det å få jobbe på Norges største byggeplass er veldig spennende. Vi ser fram til å utføre en god jobb her i lang tid framover, forteller David Israelsson, prosjektleder i Sørvest Betongsaging.

David Israelsson, prosjektleder
David Israelsson, prosjektleder