Brynes hovedsponsor 4. året på rad

I 2015 stod Bryne FK uten hovedsponsor. Men så skjedde det noe i slutten av 2016. Etter to år uten hovedsponsor, skulle Bryne-spillerne igjen få spille med logo på brystet. Sørvest Betongsaging takket ja til å gå inn som Bryne FKs nye hovedsponsor. Firmaet fra Bjerkreim har siden den gang prydet brystet til draktene til A-laget, 3.divisjonslaget og G19 Elite. Og nå har de signert for enda et år.  

– Vi har stor tro på Bryne FK, og er sikre på at vi sammen skal klare å ta steget tilbake til toppfotballen. Klubben jobber godt og systematisk, og vi kan lett identifisere oss med klubbens arbeid og verdier, sier Dag Inge Slettebø, daglig leder i Sørvest Betongsaging.

Slettebø forteller at hans engasjement for Bryne FK begynte som en slags protest siden de fleste i hjembygda Bjerkreim var Vikingsupportere. – Jeg ville ikke være som alle andre. Det var starten – nå har jeg fulgt Bryne i 40 år gjennom opp- og nedturer.

ØKT KJENNESKAP

Bjerkreimsbedriften har hele Rogaland som sitt nedslagsfelt. – Vi er sentralt lokalisert midt i Rogaland, nærmere bestemt på Røysland i Bjerkreim. Enten vi reiser sør- eller nordover er det ikke lange veien til kundene våre. Etter at vi gikk inn som hovedsponsor i Bryne merker vi at flere kjenner til bedriften vår og vi får forespørsler og oppdrag på nye steder i regionen. Vi har godt med jobb og bra ordrereserve.

Sørvest Betongsaging ble etablert i 1994. I årene etterpå har de vokst seg sterke, med flinke folk og en stor og moderne maskinpark. Som navnet sier driver de med betongsaging, men like viktig er kjerneboring, riving, meisling og gulvbehandling.

Slettebø gleder seg til en ny sesong sammen med Bryne. Dette året har Sørvest Betongsaging feiret 25 års- jubileum og i den anledning har bedriften frisket opp profilen sin og fått ny logo. Derfor er det Sørvest Betongsaging sin nye logo som nå vil prege Bryne-drakta. På spørsmål om hvordan han tror resultatene i 2020 blir er Slettebø ikke i tvil: – Jeg har tro på at vi skal opp og fram. Det blir opprykk. Uten tvil!